• Bestel nu 3 flessen Versante Limonello Twist en krijg een Limited Edition T-shirt cadeau! Het T-shirt is alleen nog verkrijgbaar in de maten S / M! Bestel snel om jouw T-shirt te bemachtigen, want OP = OP !
  • Iets moois vanuit de bergen! Dát is de beschrijving van Versante. Nét even anders. Deze Limonello, bekend van het TV Programma Ollolai van RTL4, is het idee van Marcello en Sandra. Beleef deze zachte ronde Limonello. Een subtiele citroenlikeur, niet te zoet, met in de afdronk een vleugje eucalyptus. Santé vanuit Sardinië! De kwaliteit van de Limonello proef je natuurlijk als je hem puur drinkt, maar ook als mix kun je heerlijk genieten van deze Versante Limonello Twist.
  • De Versante Mirto Cioccolato Twist is een nieuw recept van Marcello en smaakt net even anders dan de huidige Mirto / Mirte likeuren welke al op de markt zijn. De Versante Mirto Cioccolato Twist heeft zoals de naam al doet vermoeden een Chocolade Twist, maar wat er nog meer zorgt voor die unieke smaak ? Proef het zelf!

Ga naar de bovenkant